Orice ai face, fii consecvent. Nu-ti schimba raspunsurile sau mesajele de la un oras la altul, de la o tara la alta. Fii ceea ce esti oriunde te duci si vei castiga respect.”
“Demnitatea este in ceea ce faci, nu in ceea ce esti.”
Succesul nu este cine ce esti in raport cu cel de langa tine, succesul este cine esti in raport cu punctul de la care ai pornit.”
Daca iti propui initial obiective usor de atins, poti continua cu obiective majore spre care sa tinzi si la care sa speri.”
Nu vei reusi niciodata sa fortezi recunostinta cuiva prin vinovatie.”
“In management este nevoie sa critici performanta, dar este esential sa lauzi performerul pentru ca el va trebui sa reuseasca data viitoare.”
Marketerii de succes sunt acei oameni care pot sa vizualizeze ceva ce nu exista.”
Voi romanii trebuie sa incepeti sa comunicati, nu asa cum percepeti voi lumea, ci asa cum doriti sa va faceti loc in lume.”
Nu asteptati sfarsitul calatoriei daca sunteti inca in timpul calatoriei. Mergeti pana la cel mai indepartat punct din care aveti vizibilitate si de acolo veti putea sa vedeti mai departe.”  Krish Dhanam

Cine o fi si Kirsh Dhanam asta?

Krish Dhanam este VicePresedinte Training pentru Ziglar Training Worldwide si Director Operatiuni Internationale al Ziglar Training Systems. Este personal coach, speaker motivational si autor publicat: lucrare best seller individuala – “American Dream from an Indian Heart” si co-autor al lucrarii lui Zig Ziglar – “Top Performance”.