Nu ştiu ce mi-a venit în dimineaţa asta să mă gândesc la nebuni şi lumea lor. În fond fiecare are propria lui nebunie si propria lui lume. Când aceastea se întâlnesc cu alte lumi şi alte nebunii e cel mai probabil să iasă cu scântei. Şi ce înseamnă să fi nebun până la urmă? Înseamnă să spui ce gândeşti cu adevărat întro mare de oameni care nu îţi împărtăşesc ideile? Înseamnă să fi diferit când toti ceilalti par a fi traşi la Xerox? Înseamnă să ai vise şi să crezi că pot deveni realitate azi sau mâine? Înseamnă să spui da se poate când toţi din jur îţi spun că nu are sens să te strofoci? Înseamnă să iei decizii tâmpite şi să-ti asumi riscurile?

Dacă stăm să ne gândim, nu mult să nu ne surmenăm, marile invenţii şi descoperiri au fost făcute în mare parte de nebuni, nebuni în sensul bun al cuvântului. Care din noi azi ar mai face 100 de încercări, cel puţin, doar ca să inventeze ceva. Dacă nu ne iese din prima adio. Lumina avem, focul s-a descoperit, apa caldă şi internetul, deci la ce să ne mai batem capul întro lume în care avem mai tot ce ne dorim?

Păi să ni-l batem domnilor, doamnelor şi domnişoarelor pentru că e singura modalitate de a face diferenţa, de a avea impact întro societate în care nebunii se ascund în spatele monitoarelor, deştepţii lucrează pentru proşti şi superficialitatea e în floare.

Am să închei haios cu avertismentul de rigoare: Nu sunt misogină, dar parcă se potiveşte!

BARBATUL a descoperit sticla şi a inventat PAHARUL, FEMEIA a luat sticla şi a inventat OGLINDA ; BARBATUL a descoperit CUVANTUL şi a inventat CONVERSATIA, FEMEIA a luat CUVANTUL si a inventat BARFA; BARBATUL a descoperit BANUL si a inventat COMERTUL, FEMEIA a luat BANUL şi a inventat CREDITUL; BARBATUL a descoperit TRANZACTIILE şi a inventat CARTEA DE CREDIT, FEMEIA a luat CARTEA DE CREDIT şi BARBATUL a dat de dracu…

BARBATUL a descoperit MUNCA şi a inventat SALARIUL, FEMEIA a luat SALARIUL şi BARBATUL iar a dat de dracu… BARBATUL a descoperit FEMEIA şi a inventat SEXUL, FEMEIA a descoperit SEXUL şi a inventat …CĂSĂTORIA.

DUPA ASTA BARBATUL S-A SUPĂRAT ŞI NU A MAI INVENTAT NIMIC, CE NAIBA , PANA CÂND SĂ TOT CADA DE PROST..