Atentie continutul articolului poate fii daunator celor care il analizeaza prea pofund. De preferat sa nu va identificati cu personajele pentru ca acestea sunt fictive, rodul imaginatiei mele mirobolante. Orice asemanare cu realitatea este o coincidenta.

Cand vine vorba de combinatii, cu totii stim ca mix-ul bun il gasesti foarte greu… si acum ma refer la relatii gen eu-tu si restul lumii. Si ca sa pastrez aparentele metaforice o sa ma rezum deocamdata la partea eu-tu.

Vag si ca prin ceata reusesc sa pipai intelesul cuvintelor tale. In cele din urma imi dau seama “ce poti” si profound dezamagita de limita posibilitatilor zambesc pierduta ca si cum acesta ar fi finalul: “femeile sunt curve si vrea bani…”, dar “barbatii sunt mitocani si vrea sex…”.

Cu sufletul ca si o carte deschisa, femeia risca sa fie citita gresit. Fara drept la replica uneori isi asuma roluri indecente, nu ca ar reprezenta-o ci pur si simplu pentru ca s-a aflat la locul potrivit cu persoana nepotrivita. Legatura eu-tu devine tu si restul lumii: cand tu faci parte din marea majoritate: fie ca esti o “ea” si vrea bani… fie ca esti un “el” si vrea sex.

Ca sa elimin acum continutul de drama iti spun ca “daca dragoste nu e, parca e bine…”. Experienta e cel mai dur professor deoarece mai intai iti da testul si apoi iti preda lectia. Merita insa, chiar si cu riscul de a fi: ACUZAT de visare, JUDECAT pentru naivitate, CONDAMNAT pentru speranta.

Am fost eu, tu si restul lumii…

a se consuma cu piesa atasata: