“Daca voi nu ma vreti, eu va vreu pre voi!”

             Urasc politica, de aceea probabil acesta este primul si ultimul articol cu iz politic. Privesc cu stupoare statistici cu privire la alegerile prezidentiale. Naivitatea poporului fie e mare, fie el chiar a trait mai bine in ultimii ani. Adevarul e ca e greu sa te plictisesti cand in fiecare zi apare cate-o stire bomba: “Prim-ministrul e din nou schimbat, ”“Udrea “promoveaza” turismul bagand banii in buzunar”, Base ba dizolva parlamentul, ba face bai de multime, ba scoate la iveala “fosti securisti”, “Becalii e arestat”, “Vadim ramane pe pozitie”, “Becalii e liber”… dar ce stiu eu de politica? Ei bine nu prea stiu, dar pancardele electorale, sloganurile te miri de unde scoase, aceleasi fete pe scena politica ce privesc cu zambetul pe buze mizeria si saracia populatiei care inca crede ca o sa traiasca mai bine, toata cacealmaua asta cu iz tragico-comic nu are cum sa nu izbeasca la ochi.

                Istoria ne vorbeste despre domnitori care mai de care, ce ne-au condus tarisoara… Contemporanii de pe ce planeta sunt? Ai cui urmasi sunt? Caci din cate stiu din oameni viteji, onesti, demni ar trebui sa iesa tot oameni viteji, onesti, demni. Dar ce este demnitatea pe langa banii matusei Tamara? Sau pe langa o vila la Baneasa?

                 Aud oamenii spunand ca la altii ce bine e, e mai curat, e mai verde, aerul e mai pur, oamenii sunt mai cinstiti, ei bine dragii mei, nu Romania e de vina, ci oamenii din ea! Fiecare din noi contribuim la formarea Romaniei. Nu mai arunca gunoaie pe unde apuci si Romania va fi mai curata! Nu mai da spaga cand ai de rezolvat o problema si astfel Romania are parte de oameni cinstiti!Cumpra produse made in Romania si vei incuraja economia tarii

               De ce sa dati vina pe Romania, cand singurii vinonvati sunt romanii? Incetati sa gasiti mereu vinovati, ce ar fi sa gasim si solutii?! Nu cereti o Romanie mai buna, daca voi ramaneti indiferenti, ignoranti! Mergeti la vot, dragii mei si alegeti-va un presedinte mai bun!