Dragul meu…STUDENT,

Daca vrei sa devi trainer, viitor cadru didactic,daca esti pasionat de IT sau vrei sa inveti mai multe despre ce inseamna afaceri de succes, daca meseria ta are ca target oamnenii si nevoile lor sau daca pur si simplu teme ca Managementul audientei, Inteligenta emotionala. EQ versus IQ, Cum să alegi ce afacere să începi? Planificarea carierei, Corel ,Photoshop, Web hosting ,Flash and Java Fundamentals ti-au atras atentia inseamna ca trebuie sa aplici pentru unul din proiectele: Learn IT sau Business ScooL (antreprenoriat si educatie)

Pe parcursul a 2 luni de zile, toti studentii selectati vor beneficia de 8 sesiuni de training atat pe partea personala, cat si pe cea profesionala in domeniul Educatiei si Antreprenoriat (Business ScooL) sau IT (Learn IT), traininguri ce va pregatesc pentru stagiile internationale de practica. Acestea va sunt furnizate de companii importante din Tg-Mures, de traineri internationali, fosti sau actuali membrii AIESEC. Participantii ce se vor remarca in realizarea task-urilor date de companii vor beneficia de premii surpriza din partea companiilor si a organizatiei AIESEC.

CE CASTIGI DACA VI?

• Ai acces la informatii untile si actuale. • Iti imbogatesti cunostintele practice si teoretice. • Iei contact cu companii importante, traineri internationali, membrii AIESEC. • AI posibilitatea sa pleci intr-un stagiu de practica international prin programul Exchange. • O noua perspectiva in ceea ce priveste invatamantul formal si informal. • Aflii cum sa-ti incepi propria ta afacere. • Tehnici si tactici de a-ti controla emotiile, de a comunica eficient ideile si de a-ti dezvolta abilitatile sociale. • ce inseamna managementul proiectelor in domeniul IT, cum sa-si organizeze mai bine timpul, HTML, Brand personal,Corel , Photoshop, creativitate si modalitati de a fi creativ , C++, Java , despre management vs Leadership • Oportunitatea de a cunoaste noi oameni, de a-ti face prieteni, de a interactiona direct cu oamnei de succes! în

perioada 24 martie – 22 mai.

Fi diferit, arată-ne că esţi ambiţios şi că vrei sa faci primul pas în carieră.

Nu fi indiferent!! câştigă experienţă si prieteni noi

CUM?

Daca ți-am stârnit curiozitatea așteptăm cu nerăbdare să aplici on-line pe site-ul nostru http://www.aiesecms.ro. Trebuie doar sa completezi formularul de înscriere și să-ți atașezi CV-ul până la data de 17 martie. Dintre aplicanți se va selecta un număr de 40 de participanți, care vor fi selectați pe baza formularului de aplicare și a CV-ului. Nu pierde ocazia, aplică acum!