Deci, totul a pornit de la un vis…apoi imaginatia…Stiti voi… :))

Personaje:

Ghost Wanted: are superputerea de a vorbi cu fantomele, le ajuta sa isi gasesca linistea, sa paseasca  in lumina, de aceea toate spiritele tulburate care raman in lumea noastra o cauta pe ea. Numai ea le poate vedea, le poate ajuta. Sub masca unui inginer de succes ce conduce proiecte secrete, aceasta adevarata lady isi gaseste placerea in rezolvarea acestor cazuri.

SuperPv: are superputerea de a seduce orice femeie cu o simpla atingere. Un adevarat animal de prada, cu sarm de Don Juan, cu o charisma de Chen, mai misterios decat Zorro, el este …cand un demon al luminii, cand un inger al intunericului…niciodata rau…niciodata bun…ci mereu amestecat. (Buze blonde a spune multe despre persoana lui).

X-Ray Vision Lady: are superputerea de a vedea prin ziduri, lucruri, mai putin haine :)). Aceasta putere a dobandit-o in copilarie, cand datorita sensibilitatii a reusit sa patrunda cele mai adanci taine ale oamenilor, sa atinga cele mai inghetate suflete, sa inteleaga cele mai intortocheate minti..In viata reala e un economist, si o femeie de afaceri in toata puterea cuvantului.

X in vizita la sora lui SPv, Nat. Fetele se pregatesc sa iasa. Nat e o fata normala, cu ganduri normale, ce facea o baie normala.. ;))

X are simturile inghetate de iluziile ce si le facuse cu timp in urma. Oamenii au dezamagit-o. SPv, desi seducator nu avea efect asupra ei, dar nici nu incerca sa se afirme in acest sens…aveau ei povestea lor.

SPv: (ironic)”Si in ce club fara ziduri aveti de gand sa iesiti in seara asta? 

X:Foarte amuzant, invidiosule! Toate cluburile au pereti!

SPV: Nu si pentru tine :)). Apropo… Nu mi-ai zis niciodata ce culoare poarta prietena ta la boxeri… =))

X: haha 😐 … Nu vad lenjeria intima desteptule! Vad lucruri mai profunde de atat…

SPv: Ce poate fii mai profund de atat?

X:  ce face Nat atata?

Incruntata X priveste peretele plin de desene copilaresti (melci, strazi, flori, nori…ne vedem joi…) Dar dincolo de asta…o vede pe Nat ce si-a scufundat trupul in apa cu spuma..si nu se mai ridica.

X: E cu capul sub apa de 5 minute SPv…cat rezista un om normal in baie, fara sa respire?

SPv: Vreo 2 ore…daca citeste o carte buna! :))

X: Ma refeream la Nat nu la tine…Ma refeream cu capul sub apa, nu pe WC 😐 oooh..life!

  […]

 GW:{in sedinta} – O aplicatie deosebit de performanta si de eficace o reprezinta scuturile auto-desfasurabile care asigura protectia satelitilor si a laboratoarelor spatiale geostationare, impotriva asteroizilor si a meteorilor naturali sau artificiali. Schema constructiva a unui scut spatial, prezinta placi prinse prin intermediul unor bare de torsiune din AMF care, atunci cand sunt activate termic, comanda ridicarea ansamblului. Intre forma de depozitare si cea complet desfasurata un scut auto-desfasurabil isi poate mari volumul de pana la 72 de ori.

 

{Suna telefonul…era X}

GW: Unde? Cand? Vin acum…{pune telefonul in geanta} Imi cer scuze, a intervenit ceva urgent, trebuie sa plec…