De curand am citit pe un blog depre McDonald’s si homosexuali..

La fel ca si voi am fost surprinsa de asociere, dar nu mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca cunoscuta firma americana subventioneaza Camera de Comert a Homosexualilor si Lesbienelor. McDonald’s a donat acestei organizatii de homosexuali suma de 20.000 de dolari

Asociatia Americana a Familiilor (AFA) solicita acum cetatenilo sa nu mai cumpere produse de la McDonal’s.

„Acest boicot nu are legatura cu angajarea unor homosexuali, sau cu homosexualii care iau masa la McDonald’s.Aici este vorba de McDonald’s ca firma, care a ales sa se foloseasca de prstigiul ei pentru a promova program socio-politic al homosexualilor, inclusiv casatoria intre homosexuali.” a declarat Donald D. Wilmon, presedintele AFA.

Desi AFA a solicitat companiei McDonal’s retragerea numelui si a siglei de pe site-ul homosexualilor, unde firma apare ca „partener corporativ si organizatie aliata”, precum si suspendarea lui Richard Ellis din functia de vice-presedinte pe Comunicare la McDonald’s SUA si el homosexual, McDonald’s a refuzat ambele propuneri, ba mai mult a declarat ca va continua sa aiba „aceeasi pozitie in ceea ce priveste diversitatea”

Avand in vedere ca McDonald’s este prezenta si in Romania, ramane la latitudinea voastra daca doriti sa sprijiniti  boicotul AFA, sau nu.

 

Articol realizat multumita parintelui Stefan Bastovoi

sursa:http://savatie.wordpress.com/2008/07/14/banii-dati-la-mcdonald%e2%80%99s-ajung-la-activistii-homosexuali/#comment-501

Pt detalii amanuntite despre acest subiect : http://www.catholicnewsagency.com/new.php?n=13300