Pe calea succesului…

 

 

Cine anume creaza aceste pagini de success? Cu siguranta oamenii de succes!

Fiecare din noi viseaza la o cariera de success, sa-si atinga obiectivele profesionale..muncind din greu. Dar sa muncesti din greu nu iti aduce intotdeuana succesul visat si nici satisfactia cuvenita. Cum explicam acest fapt? Simplu..dam vina pe relatii spunându-ne: „e omul cuiva” sau „a avut noroc”.. Care este deci cheia catre succes? Care este deci cararea pe care trebuie sa mergi pentru a ajunge la tinta?

Oamenii de succes au muncit din greu ca să ajungă acolo unde sunt în momentul de faţă. De obicei nu vedem eforturile lor, vedem numai rezultatul final şi ne dorim ceea ce ei au acum..

Care sunt caracteristicile oamenilor de succes?Cum ii deosebim dintre toti?

În primul rand ei au energie şi cred în succes. Sunt încrezători, curajosi, optimisti. Se comportă ca şi cum norocul ar fi mereu de partea lor. Cei mai multi dintre oameni in loc sa isi schimbe atitudinea, comportamentul ca sa ajunga oameni de succes prefera sa dea vina din nou pe soarta.

 

1.     Credeti in succesul propriu

Increderea in sine este un lucru esential pentru a atinge succesul.

Daca Dvs nu credeti in propria sansa de a reusi orice efort de a avansa este inutil.

2.     Analizati-va aspiratiile şi motivatiile

Descoperiti pasii pe care trebuie sa ii faceti spre tinta.Odata fixat,scopul, cautati modalitati de a-l realiza.

3.     Angajati-va în succesul Dvs

Uitati de cuvantul „poate”  sau  „intr-o zi”, oamenii de succes spun „voi reusi azi”. Angajarea în propriul succes vă oferă ceva mai mult: motivaţia de a lucra în fiecare zi pentru atingerea obiectvului în care credeti.

4.     Planificati

Trasaţi-vă drumul către succes. Folosiţi informaţiile pe care le-aţi adunat. Stabiliţi-vă priorităţile şi spuneţi „da” numai ofertelor care vă vor conduce către succes, invatati sa spuneti „nu” in caz contrar.

5.     Mergeţi inainte, indiferent de ce se întamplă

Cel mai important lucru este sa nu renuntati, totul este posibil  daca perseverezi, nu renuntati.Vor veni zile in care nu veti avea dispozitia necesara sa munciti si poate lucrurile nu vor iesi, asta nu e cel mai bun motiv sa dati inapoi. Oamenii de succes au intampinat si greutati in drumul lor, Drumul spre succes este pavat cu rabdare, sacrificii si greutati, asa ca nu renuntati.